Skip to content
București

Veste bună pentru amatorii de cultură: PNL Sector 3 a găsit sediu pentru Teatrul Nottara

cotidianul.ro

Citiți mai jos despre o veste bună pentru amatorii de cultură: organizația din Sectorul 3 a Partidului Național Liberal (PNL) a găsit sediu pentru Teatrul Nottara.

Mai precis, în ședința de vineri a Consiliului Local Sector 3, consilierii locali PNL i-au solicitat primarului Robert Negoiță o întâlnire cu reprezentanții Teatrului de Stat Nottara, care a fost închis din cauza condițiilor clădirii în care își avea sediul, imobil clasat în grupa RS1 de risc seismic, cu autorizația de funcționare retrasă conform legii, arată un comunicat al liberalilor trimis sâmbătă PSnews.ro.

„Precizăm că în ședința ordinară de luna trecută, Consiliul Local Sector 3 a aprobat darea în folosință a sălii reabilitate a fostului Cinema Gloria către Teatrul de Tineret Metropolis. Consilierii locali liberali consideră oportună aducerea în Sectorul 3 a unui teatru reprezentativ pentru cultura României precum Teatrul Nottara. În urma demersurilor făcute de consilierii locali ai PNL, a fost stabilită o întâlnire de lucru cu primarul Sectorului 3, care s-a vazut astfel nevoit să promită identificarea unei soluții optime pentru găzduirea Teatrului Nottara.

Consilierii locali liberali îi asigură pe bucureșteni că vor face toate demersurile pentru protejarea și promovarea Teatrului de Stat Nottara și întărirea relației dintre Primăria Sectorului 3 și centrele culturale simbolice care au contribuit atât de mult la dezvoltarea Municipiului București”, mai transmit PNL-iștii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *