Skip to content
Politică

Veste bună pentru călători. Ce intenționează CFR

Veste bună pentru călători din partea CFR.

Mai precis, CFR Călători are în vedere un program de dotare a trenurilor cu aer condiționat, în baza unui ordin ministerial care prevede ca până în 2017 climatizarea să fie asigurată în toate garniturile.

„Pe perioada de vară, au fost foarte multe reclamații referitoare la aerul condiționat, foarte multe probleme. Majoritatea problemelor s-a rezolvat în timpul parcursului, însă unele chiar nu au putut fi rezolvate, iar în aceste situații s-au luat măsuri de a muta călătorii în alte vagoane, pe locurile rămase libere, unde clima funcționa corespunzător. Să sperăm că aceste deficiențe nu vor mai apărea. Acum avem și fonduri alocate pentru a realiza licitații numai pentru climă și trebuie să mai ținem cont de un lucru care ne presează: din 2017 trebuie să avem toate vagoanele, inclusiv trenurile Regio, cu clima în funcțiune. Este un ordin al ministrului, 723 din 2015, care modifică alt ordin al ministrului Transporturilor, nr. 153 din 2011, care prevede acest lucru, iar noi deja am început pregătirile”, a explicat șeful CFR Călători, potrivit b1.ro.

2 comentarii la “Veste bună pentru călători. Ce intenționează CFR

  1. Pai numai clima trebuie in vagoane? Mai trebuiesc multe, de la usi care se inchid si se deschid, geamuri care se inchid si se deschid, prize de 220 V functionale si nu numai de decor, scaune confortabile, WC-uri curate si cu toate dotarile, etc.

  2. Pai numai clima trebuie in vagoane? Mai trebuiesc multe, de la usi care se inchid si se deschid, geamuri care se inchid si se deschid, prize de 220 V functionale si nu numai de decor, scaune confortabile, WC-uri curate si cu toate dotarile, etc., trenurile sa nu mai intarzie cu orele, personalul, inclusiv cel din gari, sa stie sa se comporte cu clientii, etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *