Skip to content
Politică

Veste buna pentru deputatul PNL Mircea Rosca

" "

Deputatul PNL Mircea Roșca, cercetat de DNA pentru fapte de corupție, și vărul acestuia, Adrian Rotilă, au ieșit din arestul preventiv, fiind plasați în arest la domiciliu.

Surse judiciare au declarat duminică, pentru agerpres, că magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au admis contestația formulată de cei doi inculpați împotriva deciziei instanței de prelungire a arestului preventiv și au dispus înlocuirea acestei măsuri cu arestul la domiciliu.

" "
" "

Mircea Roșca și vărul acestuia se aflau în arest preventiv din luna noiembrie a anului trecut.

Roșca este cercetat pentru trafic de influență într-un dosar în care mai sunt vizați vărul acestuia Adrian Rotilă, dar și președintele PNL Azuga, Gabriel Popescu, aceștia din urmă fiind acuzați de cumpărare de influență și dare de mită.

Potrivit DNA, în anul 2011, în calitate de vicepreședinte al organizației județene PNL Prahova, Mircea Roșca a pretins de la un denunțător suma de 20.000 euro pentru a-și exercita influența asupra lui Gabriel Popescu și asupra celorlalți membri ai Consiliului Local Azuga, pentru a înlesni dobândirea unor terenuri în localitate de către firma denunțătorului.

sursa foto b1.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *