Skip to content
Sport

Veste bună pentru fani. Un actor principal din „The Vampire Diaries” vine în România

Fanii cunoscutului serial ” The Vampire Diaries” se vor bucura de oportunitatea de a-și întâlni actorul favorit, chiar în România.

Astfel, cunoscutul actor american, David Anders, vine în Romania la East European Comic Con, cel mai mare eveniment din estul Europei dedicat pasionaţilor de filme, seriale, benzi desenate, jocuri video, ce va avea loc anul acesta la Romexpo, in perioada 27-29 mai. Anders i se alatura lui Mark Pellegrino, celebrul actor care i-a dat nastere lui Lucifer in serialul de succes Supernatural.

David Anders este recunoscut drept un actor versatil, maestru al personajelor negative, care s-a făcut remarcat de-a lungul timpului în rolurile lui Julian Sark din Alias, Adam Monroe din Heroes, John Gilbert din The Vampire Diares, Troy Cutler din Necessary Heroes sau Dr. Whale din Once Upon A Time. Anders a mai avut aparitii episodice in seriale foarte populare ca CSI, Grey’s Anatomy, House, Arrow, Criminal Minds ,24, Charmed, Warehouse 13 sau Stalker.

În prezent, actorul se bucură de succes în rolul lui Blaine DeBeers în show-ul TV iZombie.

Anders s-a remarcat mai ales prin rolul din The Vampire Diares, acolo unde l-a interpretat pe John Gilbert, un antagonist important în acțiunea serialului, fiind și tatăl Elenei Gilbert, unul dintre personajele principale.

David Anders este și un cunoscut al scenei de pe Broadway, jucând în musical-uri de succes ca Beautiful, The Diary of Anne Frank sau My Fair Lady.
La fel cum ne-a obişnuit în fiecare an, East European Comic Con devine destinaţia est-europeană pentru toţi pasionaţii de filme, seriale, benzi desenate, jocuri şi internet.

Dacă anul acesta am avut peste 30.000 de vizitatori care au învăţat dansul Haka de la Manu Bennett, actorul din Spartacus şi Arrow, şi au aflat care este legatura dintre T-Bag din Prison Break (Robert Knepper) şi Romania, în 2016 ne propunem să oferim publicului o experienţă şi mai fascinantă. Astfel, chiar dacă nu vom divulga acum numele următorilor invitaţi la ediţia de anul viitor a East European Comic Con, putem confirma că va exista un actor sau o actriţă din cel mai popular serial al momentului, Game of Thrones.

Organizatorii au pregătit numeroase surprize noi celor aproximativ 40.000 de vizitatori aşteptaţi la ediţia din mai 2016 — pe lângă întâlniri cu actori de la Hollywood, vor exista o competiţie regională de gaming şi o întreagă zonă destinată jocurilor video în care vor putea fi testate cele mai noi apariţii. Vor avea loc, de asemenea, concursuri de cosplay pentru toţi cei care doresc să se transforme într-un personaj preferat. Vor exista şi quiz-uri, elemente de recuzită de pe platourile de filmare, interacţiuni cu expozanţii şi cu cei mai importanţi creatori de content din mediul online, potrivit unor surse citate de Romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *