Skip to content
Sport

Veste bună pentru fotbalul românesc: Tragerea la sorţi a grupelor EURO 2020 va avea loc la Bucureşti

Fostul fotbalist francez Christian Karembeu a anunţat, vineri, că tragerea la sorţi a grupelor turneului final va avea loc la Bucureşti, în data de 30 noiembrie 2019, la pavilionul central al Complexului Expoziţional Romexpo.

”Este un mare privilegiu pentru mine să revin la Bucureşti şi să întâlnesc chipuri pe care deja le-am văzut pe terenul de fotbal şi la Jocurile Olimpice, şi mă refer aici la doamna Gabriela Szabo. Şi mă bucur să am în spatele meu în stadion atât de frumos. România merită să facă parte din echipa care organizează EURO 2020. Sunt aici în calitatea mea de prezentator al trofeului EURO 2020 şi să anunţ că pe acest stadion vor avea loc patru meciuri ale turneului final. Dar mă aflu aici şi pentru a vă aduce o veste foarte bună veste, şi anume faptul că pe 30 noiembrie 2019 Bucureştiul va organiza evenimentul de tragere la sorţi a meciurilor de la UEFA EURO 2020. Vă felicit încă de pe acum pentru organizarea acestui eveniment de tragere la sorţi şi doresc mult succes echipei pe teren, dar şi în întreaga activitate de organizare a acestui turneu”, a declarat Karembeu la Arena Naţională.

Trofeul Henri Delaunay, care va fi decernat câştigătoarei Campionatului European de fotbal din 2020, a fost expus, vineri, la Arena Naţională din Bucureşti.

Bucureştiul este unul dintre cele 12 oraşe care vor găzdui EURO 2020. Capitala României va găzdui trei meciuri ale grupei C, pe 14, 18 şi 22 iunie 2020, şi o optime de finală pe 29 iunie 2020. Dacă se va califica, echipa României va fi repartizată în grupa C şi va juca cel puţin două meciuri la Bucureşti.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *