Skip to content
Politică

Veste bună pentru George Copos din partea Tribunalului București

Fostul finanţator al Rapidului, George Copos, a primit joi o veste bună din partea judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti. El va executa patru ani de închisoare, după ce Tribunalul Bucureşti i-a înlăturat definitiv sporul de şase luni.

Tribunalul București a admis joi contestația omului de afaceri și a decis înlăturarea sporului acordat inițial de Judecătoria Sectorului 5 de șase luni în urma contopirii pedepselor.

În urma deciziei Tribunalul București, Copos va executa patru ani de închisoare, decizia fiind definitivă.

Judecătoria Sectorului 5 a stabilit pe 5 decembrie 2014 un spor de pedeapsă de șase luni de închisoare pentru omul de afaceri George Copos, în urma contopirii celor două pedepse primite în dosarul Loteria, respectiv cel al Transferurilor.

Omul de afaceri George Copos a fost condamnat definitiv, pe 25 august 2014, la 4 ani de închisoare în dosarul Loteria I, în urma unei decizii a Tribunalului București, informează agerpres.ro.

Instanța a respins apelul lui George Copos și a menținut hotărârea dată în ianuarie 2013 de Judecătoria Sectorului 2, care a pronunțat aceeași sentință pentru evaziune fiscală.

George Copos, fostul acționar majoritar al FC Rapid, a mai fost condamnat, în luna martie, la 3 ani și 8 luni de închisoare, în dosarul Transferurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *