Skip to content
Politică Sport

Veste bună pentru gimnastica românească. O multiplă campioană europeană şi medaliată la JO şi mondiale îşi anunţă revenirea

Gimnasta Larisa Iordache, multiplă campioană europeană şi medaliată la Jocurile Olimpice şi la campionatele mondiale, şi-a anunţat miercuri intenţia de a se întoarce în sala de gimmnastică. Sportiva are mai bine de un an de când nu a mai făcut exerciţii de specialitate din cauză că a fost operată de 3 ori, de două ori nereuşit, la tendonul ahilian stâng.

Iordache afirmă că se simte bine şi că aşteaptă OK-ul medicului pentru a putea din nou să intre în sală.

“Mai trebuie să merg la un control în ianuarie să îmi spună doctorul dacă sunt aptă să intru în sala de gimnastică, să fac absolut tot. Deocamdată încerc să mă mențin să fac pregătire fizică, mobilitate și atunci când doctorul îmi dă verde să pot să fiu aptă. De data asta cred că rezistă tendonul, eu mă simt foarte bine de la operație, de două luni, pe zi ce trece se văd rezultatele pozitive. Sperăm ca anul care vine să fie foarte bun pentru noi pentru gimnastică și să aducem rezultate cât mai bune”, a spus Larisa Iordache.

Gimnasta s-a accidentat la un antrenament la Campionatul Mondial din 2017, cnâd a suferit o ruptură de tendon. Ulterior a fost supusă la trei intervenţii chirurgicale, dintre care primele două operaţii, nereuşite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *