Skip to content
Politică

PMP, oficial membru al PPE

Partidul Mişcarea Populară  a devenit, joi, membru cu drepturi depline al Partidului Popular European.


„Preşedintele PMP, Elena Udrea, a întreprins astăzi, 11 septembrie 2014, o vizită de lucru la Bruxelles în care a avut întâlniri importante cu liderii Partidului Popular European. Printre aceştia, preşedintele PPE, Joseph Daul, şi secretarul general, Antonio Lopez-Isturiz. Una dintre principalele teme abordate a fost afilierea oficială a Partidului Mişcarea Populară la PPE, după ce europarlamentarii partidului, Siegfried Mureşan şi Cristian Preda, s-au înscris încă din luna iulie în grupul popular. Această decizie a fost oficializată la sfârşitul Adunării Politice de astăzi a PPE (forul de conducere şi de decizie în astfel de cazuri) printr-un vot în unanimitate. PMP a devenit astfel membru cu drepturi depline al PPE”, informează PMP.


Potrivit comunicatului, preşedintele Partidului Mişcarea Populară a insistat şi pe rolul extrem de important pe care îl va avea formaţiunea pe care o conduce în viaţa politică ţării, dar şi în ecuaţia viitoarelor alegeri europarlamentare.

2 comentarii la “PMP, oficial membru al PPE

  1. Aşa Nuţica, arată-le tu cum se ţine o geantă Prada corect! Mâna dreaptă ( neapărat, că eşti în PPE) îndoită la 90, bretonul drept, ochiul drept deschis ( ca şăfu) şi tupeul drept, drept, erect.

    1. :))) Si toate astea pe un fond sonor celebru : … cineeeee este generaleasa pentru care trebuie sa ne sacrificam fieeeeecare minut… fieeeecare picatura de energie… si fieeeeecare strop de sudoare ??? Eeeeelena Udreaaaa !!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *