Skip to content
Politică

Veste bună pentru românii din străinătate: Guvernul lansează un program gratuit de burse online

" "

Românii din străinătate primesc o veste bună din partea Guvernului, care va lansa un program de burse pentru cei dispuși să-și deschidă o afacere.

Ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, a afirmat, la o conferință de presă, că programul „Antreprenori români de pretutindeni” constă în acordarea a 300 de burse de studiu online, gratuit, transmite agerpres.ro.

" "
" "

Românii din străinătate interesați să-și deschidă o afacere se vor putea înscrie începând de vineri pentru un program de burse de studiu online, gratuit, derulat de Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, în colaborare cu Fundația Națională a Tinerilor Manageri și fundația Romanian Business Leaders.

„Subliniez faptul că aceste burse sunt absolut gratuite, oricine dorește poate să acceseze aceste burse. Dragi români de pretutindeni, dragi posibili antreprenori de pretutindeni, fac un apel la voi și vă invit să aplicați pentru aceste burse. Aceste burse sunt destul de scumpe. (…) Dar datorită parteneriatului între noi, Departamentul Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, Fundația Națională a Tinerilor Manageri și Repatriot Romanian Business Leaders, aceste cursuri sunt absolut gratuite pe principiul primul venit, primul servit. Deci, s-a început astăzi, 1 iulie, perioada de înscrieri, va dura până la sfârșitul acestei luni. vă invit să vă înscrieți pentru a căpăta noi competențe în domeniul afacerilor și a antreprenoriatului”, a declarat Stoenescu.

Stoenescu a spus că acest program a fost lansat în premieră, iar informații suplimentare sunt disponibile pe site-ul Departamentului Politici pentru Relația cu Românii de Pretutindeni, www.dprp.gov.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *