Skip to content
Politică

Veste bună pentru șoferi. Cu cât s-au ieftinit carburanții

O veste bună le va aduce bucurie tuturor șoferilor. Carburanții s-au ieftinit.

Astfel,  Petrom vine cu o veste buna pentru toți șoferii, ieftinind astăzi benzina în staţiile proprii, cu 6 lei. Acum două zile, cea mai mare companie din România a scăzut preţurile benzinei cu trei bani pe litru. Preţul motorinei a rămas neschimbat. Preţurile carburanţilor au scăzut puternic în România de la jumătatea anului trecut pe fondul prăbuşirii preţului petrolului

Vă prezentăm preţurile din cele mai ieftine benzinării Petrom.

Petrom – preţurile sunt valabile pentru 11 februarie 2016

În staţia din Şoseaua Alexandriei, sectorul 5, motorina standard costă 4,33 lei pe litru, iar benzina standard costă 4,49 lei pe litru.
La Petrom, pe strada Jiului, la staţia sectorul 1, motorina costă 4,34 lei pentru un litru, iar benzina 4,53 lei pe litru.

În Odorheiu Secuiesc, motorina standard costa azi dimineaţă 4,10 lei/litru, pe Str. Beclean, nr. 284 şi tot 4,10 lei, la staţia de pe strada Str. II Rakoczi Ferenc, nr. 25, cele mai ieftine benzinării Petrom din ţară pentru motorină. Benzina costă 4,59 lei în ambele staţii.

În staţia Petrom de pe DN 2A, nr. cadastru 910, Slobozia, motorina standard costă 4,23 lei/litru, iar benzina are un preţ de 4,44 lei/litru, potrivit unor surse citate de Romaniatv.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *