Skip to content
Politică

Veste bună pentru șoferi: permisele, trimise acasă

www.viata-libera.ro
" "

În urma câștigării contractului de peste 31 milioane de lei, fără TVA, Poșta Română va putea să livreze la domiciliul titularilor, permisele de conducere și certificatele de înmatriculare pentru MAI–DRPCIV.

Acordul-cadru înregistrează o valoare de 31.020.000 lei și va dura patru ani. Pe durata acestei perioade, se estimează utilizarea unei cantități de plicuri cuprinsă între 600.000 și 6.000.000, anunță mediafax.ro

" "
" "

Serviciul de livrare al documentelor (Prioripost) este valabil pentru toate localitățile din România. Pentru persoanele fizice, predarea documentelor mai sus specificate, se va face pe baza actului de identitate, iar în ceea ce privește persoanele juridice, permisele de conducere sau certificatele de înmatriculare se vor acorda doar persoanei împuternicite.

Anterior, Poșta Română (companie deținută de statul român în proporție de 75% și de Fondul Proprietatea în proporție de 25% și care concurează cu cei mai buni furnizori de servicii de curierat), a mai câștigat contracte în 2009 și 2013, pentru transportul permiselor și al certificatelor de înmatriculare.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *