PSnews

Ultima Oră

Veste incredibilă. Sebastian Ghiță ar putea fi eliberat

Informaţii de ultimă oră în cazul lui Sebastian Ghiţă. Acesta ar putea fi pus în libertate destul de repede dacă Ministrul Justiției din România nu reușește să trimită în timp real documentele de extrădare.

Astfel, Sebastian Ghiță ar putea fi eliberat în 10 zile, potrivit antena3

Autorităţile de la Bucureşti mai au totuşi o şansă: pot cere oficialilor din Serbia să prelungească arestul preventiv, chiar dacă documentele nu sunt gata. Oficialii Curţii Supreme din Serbia au explicat, în exclusivitate pentru Antena 3, ce presupun procedurile.

„Judecătorul a ordonat detenţia pentru maxim două luni, dar potrivit legilor noastre, autorităţile române au termen de 18 zile începând din momentul reţinerii. Deci de vineri sunt 18 zile pentru a ne trimite adresa oficială şi toate documentele legale. Este o variantă, dacă autorităţile române cer mai mult timp, putem amâna până la 40 de zile de la momentul reţinerii. Aceasta este perioada maximă. Dacă autorităţile române nu trimit toate documentele, judecătorul îl poate elibera din arest”, a declarat Bojana Stankovic, purtătorul de cuvânt al Curții Supreme Serbia.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi