Skip to content
Politică

Veste proastă pentru Aristotel Căncescu

" "

Magistrații Tribunalului Brașov au respins la termenul de joi cererea de revocare a arestului la domiciliu a președintelui suspendat al Consiliului Județean CJ, Aristotel Căncescu, cu solicitarea de a fi judecat sub control judiciar, dar au admis cererea privind schimbarea arestului la domiciliu, de la locuința din Brașov a acestuia, la cea din Râșnov, notează agerpres.ro.

De asemenea, magistrații au aprobat cererea lui Aristotel Căncescu privind punerea la dispoziție a copiilor înregistrărilor făcute de DNA în dosarul în care este cercetat pentru luare de mită, abuz în serviciu, trafic de influență, instigare la tentativă la abuz în serviciu și spălare a banilor.

" "
" "

„Hotărârea instanței poate fi atacată în termen de 48 de ore de la comunicare”, a precizat pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Brașov, judecătoarea Alina Mioc.

Aristotel Căncescu a fost arestat preventiv în 25 octombrie 2014 și a fost eliberat la sfârșitul lunii februarie 2015, măsura fiind înlocuită cu arestul la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *