Skip to content
Politică Sport

Veste proastă pentru fanii Simonei Halep: nu știe sigur dacă poate juca tot finalul de sezon

Sport.ro

Simona Halep a declarat pentru USA Today că nu știe dacă o să poată să joace la Kremlin Cup și la Turneul Campioanelor din cauza problemelor la spate.

„Sper mai întâi să pot juca aici (n.r. – la Moscova) deoarece… Am avut 3-4 zile ca să fiu pregătită pentru acest tuneu. Dar dacă nu voi fi în stare să joc aici, mă îndoiesc foarte mult că voi fi în stare să joc la Singapore, deoarece vine foarte repede. Aşa că nu ştiu acum, dar sigur voi lua o decizie mai întâi pentru sănătatea mea. Nu m-am antrenat la sută la sută încă, dar azi, mâine mă voi apropia de sută la sută şi voi putea şti mai bine poimâine. Medicul mi-a spus că nu este nevoie de operaţie, dar dacă o să continui să joc există un risc pe accidentare pe termen lung. Nu-mi trebuie asta şi nu vreau asta, aşa că trebuie să iau deciziile bune în zilele următoare. A fost foarte stresant şi am fost îngrijorată în fiecare zi, deoarece aşteptam să văd cum mă simt, în fiecare dimineaţă când mă trezeam. E destul de stresant, dar e normal într-un fel, deoarece accidentările sunt destul de normale când joci la un asemenea nivel. Aşa că am încercat să rămân calmă şi pozitivă. Ştiu că nu este o accidentare uşoară. Spatele e dificil întotdeauna, dar trebuie să accept şi să merg mai departe”, a declarat liderul WTA, pentru USA Today, potrivit news.ro.

Simona Halep va juca direct în turul doi la turneul Kremlin Cup, de la Moscova, ea urmând să o întâlnească pe câştigătoarea confruntării dintre rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 35 WTA, şi sportiva australiană Ajla Tomljanovic, numărul 46 mondial, meci programat luni.

Turneul Campioanelor are loc între 21 și 28 Octombrie la Singapore. În cadrul acestui turneu vor participa cele mai bune opt jucătoare din acest an.

WTA a confirmat, luni, faptul că Simona Halep va fi numărul 1 mondial la finalul anului, pentru a doua oară consecutiv, indiferent de rezultatele pe care le va obţine la turneul de la Moscova şi la Turneul Campioanelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *