Skip to content
Politică

Veste proastă pentru Nicușor Constantinescu

" "

Curtea de Apel Constanța a decis, luni, ca președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, să rămână cu mandatul de arestare preventivă, emis la începutul lunii de Tribunalul Constanța. 

Instanța a judecat, luni după-amiază, contestația formulată de Nicușor Constantinescu la decizia de emitere a mandatului de arestare preventivă.

Magistrații au decis să înlăture din încheierea penală contestată și din mandatul de arestare preventivă emis pe numele lui Nicușor Constantinescu o parte din dispozițiile unui articol din Codul de Procedură Penală.

Astfel, magistrații au admis în parte contestaţia preşedintelui suspendat al Constiliului Judeţean Constanţa, însă menţinând alte dispoziţii, astfel încât mandatul de arestare preventivă a lui Constantinescu rămâne în vigoare, decizia curţii de Apel constanţa fiind definitivă.

Tribunalul Constanţa a decis în 4 septembrie arestarea preventivă a lui Nicuşor Constantinescu, aflat la tratament în SUA. Măsura a fost luată la solicitarea procurorilor DNA, iar instanţa a judecat această cerere marţi, atunci rămânând în pronunţare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *