Skip to content
Politică

Veste teribilă pentru Bica și Cocoș. Ce ar urma să se întâmple

Fosta șefă antimafie Alina Bica și Dorin Cocoș se află în prezent în arestul politiție capitalei, aceștia fiind trimiși în judecată în dosarul Bica2.

Se pare că, deși aceștia se află în arest preventiv, vor fi transferați în penitenciare. Mai exact, Dorin Cocoș ar urma să ajungă în penitenciarul Rahova, iar Alina Bica în penitenciarul Târgșor, potrivit informațiilor antena3.

Avocatul Alinei Bica a transmis că ea nu știe nimic despre acest aspect, însă, dacă e adevărat, „înseamnă că se adeveresc zvonurile că Alina Bica are celula pregătită la Târgșor”, notează româniatv.net.

„Mă surprinde informația pe care o dați. Nu se pune problema unui transfer, dar dacă este așa înseamnă că se adeveresc zvonurile că Alina Bica are celula pregătită la Târgșor”.

DIICOT a instrumentat o mare parte dintre dosarele în urma cărora femeile sunt încarcetare acolo, la penitenciarul Târgșor. Să nu uităm că femeile sunt foarte rele. Știu de la Crinuța Dumitrean că sunt acolo niște condiții îngrozitoare. Este foarte frig. Am auzit că toți o așteaptă pe Alina Bica la Târgșor… și nu cu flori și prăjituri„, a spus avocata Alinei Bica, Laura Voicu.

În urmă cu câteva zile, avocata Laura Voicu afirma că  fosta sefă a DIICOT ar avea deja o celula pregatita la Penitenciarul de Femei Targsor, fara sa fie condamnată la închisoare.

„Mi s-a spus ca lupt pentru o cauza pierduta. Comandantul Penitenciarului Targsor ar fi spus ca dansa are deja o camera pregatita acolo, ceea ce mi se pare inimaginabil”, a dezvăluit Laura Voicu, avocata Alinei Bica, la sfârșitul lunii februarie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *