Skip to content
Sport

Veste TERIBILĂ pentru șoferi

Toți șoferii din România, în special cei cu vârsta de sub 30 de ani, au primit o adevărată lovitură zilele trecute.

Astfel, polițele obligatorii (RCA) devin tot mai scump de la o lună la alta, chiar dacă poliţele de asigurare s-au scumpit deja cu un procent considerabil încă de la începutul acestui an.

După ce prețut polițele RCA au fost majorate cu peste 60 la sută în acest an, cuantumul poliţelor obligatorii ar putea creşte din nou. Totul pornește de la faptul că firmele se plâng că nu pot acoperi daunele din sumele încasate.


Astfel, ASF a început un audit la firmele de asigurări şi le va cere companiilor care nu-şi pot acoperi daunele să scumpească poliţele, informează cei de la rtv.net.

De altfel, în urmă cu două luni, preşedintele ASF, Mişu Negriţoiu, declara că este nevoie de o scumpire la poliţele RCA, în ciuda majorărilor care au avut loc deja în acest an.

 

2 comentarii la “Veste TERIBILĂ pentru șoferi

  1. De ce Misu Negitoiu le fura banii firmelor de asigurari pentru plata salariilor lor colosale. De ce Avramescu a sponsorizat cu 30 de mil euro ziarul Romania libera din banii asiguratilor? De ce alti si alti patroni ai firmelor de asigurare isi bat joc de banii asiguratilor?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *