Skip to content
Politică

Vestea care îi va da fiori premierului: Există un număr semnificativ de parlamentari din majoritate care ar susţine moțiunea de cenzură

inquamphotos

PNL pregătește o moțiune de cenzură împotriva guvernului Dăncilă. Președintele liberalilor, Ludovic Orban, a declarat, joi, că există un număr semnificativ de parlamentari din majoritatea parlamentară care ar putea să susţină moțiunea.

„Cu parlamentarii, individual, din majoritatea parlamentară discutăm în fiecare zi şi sunt semne, dar încă nu sunt suficient de concludente, că există un număr semnificativ de parlamentari din majoritatea parlamentară, şi din PSD, şi din ALDE, care ar putea susţine un astfel de demers”, a spus Orban, miercuri, la Helsinki, unde participă la Congresul PPE, întrebat dacă discută cu tabăra „puciştilor” din PSD cu privire la susţinerea unei moţiuni de cenzură, conform Agerpres.ro.

Întrebat dacă discută cu preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, pentru susţinerea acestui demers, Orab a spus că, din păcate, șeful ALDE este un „Dragnea II”.

Din păcate, principalul complice al lui Dragnea în acest proces de afectare a democraţiei din România, a imaginii României pe plan internaţional este Călin Popescu-Tăriceanu. Tăriceanu este un Dragnea II, Tăriceanu este un Dragnea mai mic şi, din păcate, s-a comportat ca un PSD mai mic, care a girat toate atacurile împotriva independenţei justiţiei, care a susţinut toate derapajele de la democraţie, care a fost ecoul tuturor atacurilor lui Dragnea şi ale camarilei sale împotriva UE, liderilor europeni. Personal, nu cred în această poveste care se tot spune că Tăriceanu ar putea să se desprindă de Dragnea. Tăriceanu este principalul complice al lui Dragnea şi cred că va rămâne până la capăt„, a declarat Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *