Veştea: Decizia privind calendarul alegerilor o luăm raportat la faptul că azi funcţionăm într-o coaliţie

ADRIAN VESTEA
Sursa foto: Inquam / George Călin

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Adrian Veştea, a declarat, vineri, la Poiana Braşov, că decizia privind calendarul alegerilor generale va fi luată de liberali împreună cu partenerii de guvernare de la PSD, deoarece „PNL se raportează la faptul că funcţionează într-o Coaliţie”.

„Astăzi trebuie să ne raportăm la faptul că funcţionăm într-o coaliţie. Coaliţia ia decizii împreună pentru a stabili în astfel de situaţii şi, practic, se va întâmpla exact cum s-a întâmplat şi în cazul alegerilor locale”, a spus Adrian Veştea, lider al PNL Braşov.

Pe de altă parte, el a spus că, în final, scorul obţinut de PNL la alegerile din 9 iunie este unul foarte bun.

„Atât ca şi candidat, am obţinut un număr mult mai mare decât în anul 2020 şi acelaşi lucru s-a întâmplat şi la nivelul partidului. Este foarte adevărat că fiecare dintre colegii noştri s-au bătut, a fost o campanie în care am fost singuri împotriva tuturor, au existat foarte multe adversităţi şi foarte mulţi au dorit să ia din procentele noastre. Dar ceea ce s-a întâmplat, într-un final, este un lucru foarte bun”, a afirmat liderul liberal braşovean.

La rândul său, George Scripcaru, care a câştigat al cincilea mandat de primar al Braşovului susţinut de PNL şi PSD, a afirmat că „poate, se putea şi mai bine”, adăugând că până la alegeri municipiul Braşov a fost însă „într-o situaţie delicată” din punct de vedere politic

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: