Veştea, candidatură la Primăria Braşov: Multe sondaje mă poziţionează într-o zonă fruntaşă

media.pnl.ro/ adrian vestea
Sursa foto: media.pnl.ro

Adrian Veştea, ministrul Dezvoltării, susţine că sondajele îl plasează într-o zonă fruntaşă în cursa pentru Primăria Braşovului, însă anul viitor va decide dacă se va întoarce în administraţia locală. ”Până atunci, eu trebuie să-mi fac datoria, trebuie să demonstrez că fac performanţă la nivelul ministerului pe care îl reprezint”, a spus Adrian Veştea.

Adrian Veştea, fost preşedinte al CJ Braşov în ultimii 7 ani, a fost întrebat în emisiunea Insider politic, difuzată sâmbătă la Prima TV, dacă este interesat de funcţia de primar al municipiului Braşov.

”În acest moment, am răspuns unei provocări. Este foarte important ca eu să-mi fac datoria şi să pot să implementez toate obiectivele pe care le am la nivelul Ministerului Dezvoltării. Provin din administraţia publică şi cred că la o astfel de întrebare, oricât ai fi de politician, nu poţi să răspunzi cu da sau nu. Până atunci, eu trebuie să-mi fac datoria, trebuie să demonstrez că fac performanţă la nivelul ministerului pe care îl reprezint. Obligaţia noastră este de a găsi soluţii cât mai bune pentru administraţia publică locală şi judeţeană. Este o provocare pentru PNL de a câştiga cât mai multe municipii reşedinţă de judeţ, cât mai multe Consilii Judeţene, fiindcă obiectivul fiecărui partid este acela de câştiga alegerile şi cu siguranţă îşi va folosi resursa cea mai bună în aşa fel încât să demonstreze că e partidul care ştie să facă o administraţie publică eficientă”, a spus Adrian Veştea, la Prima TV.

Întrebat dacă e mulţumit de activitatea actualului primar USR al Braşovului, Allen Coliban, ministrul Dezvoltării a răspuns: „E adevărat, sunt foarte multe sondaje care mă poziţionează într-o zonă fruntaşă. E o calitate a mea care poate fi verificată: aceea de a nu crea confruntări inutile, de a băga beţe-n roate. Anul viitor va fi an electoral, se vor ascuţi săbiile, dar cred că e foarte important ca până atunci să ne vedem de treabă, să implementăm proiecte şi să le dăm încredere românilor că sunt şi oameni care au astfel de calităţi”.

Ministrul Dezvoltării spune că anul viitor va decide dacă va intra în cursa pentru Primăria Braşovului.

”Obiectivul meu este a face administraţie publică competentă, de a demonstra că sunt în măsură să mă ridic la nivelul aşteptărilor celor care m-au propus pentru funcţia de ministru. Ceea ce se va întâmpla anul viitor, vom vedea cu toţii. Eu îmi doresc ca acest mandat de ministru pe care l-am început să fie încununat de succes şi să am cât mai multe rezultate”, a conchis Adrian Veştea, potrivit news.ro.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: