Skip to content
Politică

Vești bune de la Apple! Utilizatorii terminalelor companiei vor avea acces gratuit la producții video

" "

Utilizatorii de iPhone, iPad sau Apple TV ar putea viziona gratuit conținutul video original pe care îl va produce compania americană. Conform unor surse anonime citate de CNBC, filmele și serialele disponibile în cadrul viitorului serviciu de video streaming Apple vor putea fi vizionate gratuit de cei care dețin unul din dispozitivele vândute de compania americană.

Cel puțin la început. Atipică dar necesară este caracterizată de sursa anonimă decizia internă a Apple de a lansa un serviciu de streaming cu conținut gratuit. Apple și gratuit în aceeași frază este o asociere extrem de rară, însă șefii companiei consideră că această strategie este necesară pentru a putea concura eventual cu servicii precum Netflix sau Amazon Prime, conform www.profit.ro. 
Viitorul serviciu ar urma să fie integrat în aplicația Apple TV, disponibilă deja pe iOS și dispozitivele Apple TV.
Apple încearcă să creeze un fel de hub central prin aplicația Apple TV. Aceasta afișează toate filmele și serialele disponibile în cadrul serviciilor de streaming la care un utilizator este abonat. Sub același acoperiș, utilizatorul poate răsfoi cataloagele de conținut ale Netflix, HBO Go, Amazon Prime Video și orice alt serviciu la care are acces. Avantajul este, evident, că utilizatorii abonați la mai multe servicii de streaming pot găsi tot conținutul într-o singură aplicație. În momentul în care decid să vizioneze un anumit film ori serial, acesta va fi deschis în aplicația originală a serviciului care îl deține.

Conținutul viitorului serviciu de streaming Apple va fi disponibil în aceeași aplicație Apple TV, alături de filmele și serialele celorlalte servicii de streaming. Lansarea acestuia este așteptată la începutul anului viitor, însă disponibilitate ar putea fi limitată la început.

C

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *