Skip to content
Sport

Vești bune de la meteorologi pentru weekend

realitateaoltului.ro

Meteorologii anunță că vremea va fi foarte caldă în acest weekend prelungit, temperaturile urmând să ajungă până la 35 de grade în sudul și sud-estul țării.

Vineri, pe 1 iunie, maximele vor fi cuprinse între 27 și 35 de grade celsius, valori mai scăzute urmând să fie înregistrate pe litoral și în Delta Dunării: maxim 25 de grade, conform ANM, citată de News.ro.

Sâmbătă, temperaturile maxime vor rămâne peste normalul perioadei, atingând 30-31 de grade. Totuși, spre seară, instabilitatea atmosferică va crește, urmând ca în vestul, nor-vestul și centrul țării să plouă slab după orele amiezii.

Duminică vor fi temperaturi în continuare mari, însă puțin mai scăzute decât în ziua precedentă. Se vor înregistra averse în aproape toată țara, în unele zone urmând să apară și descărcări electrice, precum și intensificări de scurtă durată ale vântului.

În București vor fi înregistrate vineri 33 de grade celsius. Sâmbătă și duminică temperatura se va menține în jurul valorii de 30 de grade, iar seara și pe timpul nopții cerul va fi variabil și vor apărea ploi slabe.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *