Skip to content
Economie

Veşti bune la pompă: Prețul motorinei a coborât sub 8 lei, pentru prima oară în ultimele șase luni 

Inquam Photos / Cornel Putan

Prețul motorinei standard a coborât sub pragul de 8 lei/l, deocamdată într-o singură stație din București, în urma deciziei de joi a liderului pieței, OMV Petrom, de ieftinire a carburanților cu încă 10 bani pe litru, exemplu preluat rapid și de ceilalți concurenți ai companiei, cu excepția Lukoil. Un preț inferior celui de 8 lei/l n-a mai fost înregistrat la motorină de la începutul lunii martie.

Preţul carburanţilor a scăzut în ultimele zile, astfel că motorina standard a ajuns să se vândă cu mai puţin de 8 lei/l, deocamdată într-o singură stație din București.

Totul se întâmplă după decizia de joi a liderului pieței, OMV Petrom, de ieftinire a carburanților cu încă 10 bani pe litru, exemplu preluat rapid și de ceilalți concurenți ai companiei, cu excepția Lukoil, scrie profit.ro.

Deocamdată, singura stație unde motorina se vinde cu 7,99 lei/l este cea Petrom de pe strada Doctor Herescu. În alte 27 de stații deținte de Petrom în București, prețul motorinei standard era joi de 8,01 lei/l.

Un preț inferior celui de 8 lei/l n-a mai fost înregistrat la motorină de la începutul lunii martie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *