Skip to content
Politică

Vești bune pentru bucureșteni! Administrația construiește noi locuri de parcare

Vești bune pentru bucureșteni! Administrația plănuiește construirea unr noi locuri de parcare, amplasate în module smart-parking.

Cele 1200 de locuri de parcare urmează să fie construite în Sectorul 6 din Capitală, începând din acest an până în 2019, potrivit romaniatv.net.

Acțiunea este parte a unui program multianual de investiţii, în perioada 2016-2019, prin intermediul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane (ADPDU), instituţie aflată în subordinea Consiliului Local Sector 6.

Potrivit Graficului de eşalonare financiară a programului multianual de investiţii privind achiziţionarea a 100 de sisteme de parcări inteligente verticale în Sectorul 6, în perioada 2016 – 2019, ce a fost aprobat de consilierii locali ai Sectorului 6, costurile estimate se ridică la 32 milioane de euro.

Până la demararea efectivă însă a lucrărilor de construcţie a parcărilor verticale, administraţia locală condusă de Rareş Mănescu a decis să scumpească cu 15% închirierea locurilor de parcare în smart parking-uri.

Potrivit unei Hotărâri a Consiliului Local Sector 6, de la sfârşitul anului trecut bucureştenii plătesc câte 115 lei pe lună pentru închirierea unui loc de parcare în module SMART-PARKING. Anterior, preţul fusese de 100 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *