Skip to content
Politică

Vești bune pentru inculpații din dosarul „Bica 2”

Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât în cursul zilei de joi înlocuirea arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar pentru omul de afaceri Dorin Cocoș și fiul acestuia, Alin Cocoș, judecați pentru corupție în dosarul ANRP. De asemenea, instanța a revocat controlul judiciar în cazul fostului ministru al Economiei, Adriean Videanu.

În plus, judecătorii au modificat obligațiile impuse Alinei Bica prin controlul judiciar, în sensul că aceasta are voie să ia legătura cu martorul Dan Iliescu, informează romaniatv.net

Decizia nu este definitivă.

Amintim că dosarul „Bica 2”, a fost trimis de DNA în instanță pe data de 26 februarie, Adriean Videanu fiind acuzat de complicitate la abuz în serviciu dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, el stând în arest preventiv în perioada 31 ianuarie — 6 februarie.

Dorin Cocoș este acuzat de trafic de influență (două fapte) și dare de mită, iar fiul acestuia, Alin Cocoș, de complicitate la trafic de influență și complicitate la dare de mită.

Alina Bica a fost trimisă în judecată pentru luare de mită (2 fapte), abuz în serviciu (2 fapte) și favorizarea făptuitorului (2 fapte), iar Ionuț Florentin Mihăilescu este acuzat de complicitate la luare de mită.

1 comentariu la “Vești bune pentru inculpații din dosarul „Bica 2”

  1. N-am sa inteleg cum poate fi condamnat cineva care este de acord cu constatarile unui specialist!!!Cred ca toti judecatorii care au dat sentinte in baza unei expertize sunt in pericol sa fie arestati,pentru ca nu l-au combatut pe expert!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *