Skip to content
Politică

Vești bune pentru Mircea Roșca în Săptămâna Luminată

" "

Vești bune pentru deputatul PNL Mircea Roșca. Judecătorii instanței supreme au decis marți înlocuirea arestului la domiciliu cu măsura controlului judiciar în cazul său, arată b1.ro. Sub control judiciar va fi judecat în continuare și vărul deputatului PNL, Mircea Rotilă.

Cei doi vor fi judecaţi sub această măsură preventivă pe o perioadă de 60 de zile, timp în care trebuie să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de drepturi de libertăţi, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori sunt chemaţi. De asemenea, ei nu au voie să depăşească limita teritorială a statului român fără încuviinţarea prealabilă a organului judiciar, şi nici să comunice cu ceilalţi inculpaţi, martori, experţi şi părţi civile, implicaţi în dosar.

" "
" "

Mircea Roșca a fost trimis în judecată pe 17 fabruarie pentru că ar fi cerut de la un om de afaceri, care l-a denunţat, 20.000 de euro pentru a interveni la preşedintele PNL Azuga, pentru ca firma denunţătorului să primească terenuri în oraş.

Deputatul PNL este judecat pentru trafic de influenţă dintre care una în formă continuată, precum şi pentru instigare la abuz în serviciu având drept consecinţă obţinerea pentru altul a unor foloase necuvenite.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *