Skip to content
Politică

Vești bune pentru Sebastian Ghiță. Sechestru pe averea sa a fost ridicat

Deputatul Sebastian Ghiță se poate bucura din nou de averea sa după ce magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție au admis solicitarea sa și i-au ridicat sechestrul impus de magistrații DNA pe avere.

Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au ridicat, luni, sechestrul impus de procurorii anticorupție din Prahova pe averea lui Sebastian Ghiță, admițând solicitarea deputatului. De asemenea a fost ridicat sechestrul pe pe acțiunile, părțile sociale și conturilor bancare deținute de Ionuț Răzvan Chirilă, Valentin Gabriel Nițu, Mariana Dimulescu, Marian Gabriel Anghel, Adrian Sorin Chirilă, Ion Ovidiu Trașcu
Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție (ICCJ) au admis contestația formulată de Sebastian Ghiță dosarul în care este urmărit penal pentru trafic de influență, complicitate la schimbarea destinației fondurilor europene, spălare de bani, evaziune fiscală, operațiuni comerciale incompatibile cu funcția și coruperea alegătorilor.

1 comentariu la “Vești bune pentru Sebastian Ghiță. Sechestru pe averea sa a fost ridicat

  1. F. bIine a facut ICCJ dar un procuroras a pus acum sechestru pe averea premierului ptr. un rahat de 30 mii euro inventati ,fara expertiza dupa ce ANAF pe vremea lui boc spusese ca evidenta avocatului Ponta e beton .Halal justitie (procurorul e justitie?)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *