Skip to content
Politică

Vești bune pentru senatorii fumători: mai multe spații pentru fumat

Vești bune pentru senatorii fumători: mai multe spații pentru fumat!

Astfel, senatorii vor avea la dispoziţie mai multe locuri pentru fumat în afara clădirii Palatului Parlamentului, în parcări, pe alei sau lângă intrarea personalului, unde a fost amenajat un spaţiu cu şase băncuţe şi scrumiere „elegante”, a declarat, luni, secretarul general al forului Legislativ, Ioan Vărgău, potrivit agerpres.ro.

„Conform legii, am amenajat un spaţiu pentru fumat în exteriorul clădirii. Vreau să vă spun că sunt şi alte locuri de fumat în exterior. În interior nu ne permitem, pentru că nici clădirea nu permite amenajarea unei camere de fumat sau a unui spaţiu pe care să-l folosească fumătorii. Ieşirea din B3 este amenajată cu băncuţe şi, în rest, pe aleile pe care le avem în zona din A1, în parcări, avem peste tot”, a precizat Vărgău.

El a precizat că amenajarea celor şase băncuţe cu scrumiere a costat 800 de lei.

„Domnii senatori nu au întrebat, dar cred să sunt mulţumiţi de spaţiile pe care le au. Amenajarea băncuţelor a costat aproximativ 800 de lei, pentru cele şase băncuţe şi scrumiere elegante”, a adăugat Vărgău.

Potrivit acestuia, nu s-au luat în calcul modificări de program pentru ca fumătorii să se poată deplasa la locurile de fumat. El a adăugat că, din informaţiile sale, numărul fumătorilor a scăzut.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *