Skip to content
Politică

Vești proaste pentru Meme Stoica

Fostul manager al Stelei, Mihai Stoica, a primit o veste proastă chiar înainte de Sărbători și asta cu toate că a primit aviz favorabil din partea Comisiei Penitenciarului Jilava, la cererea sa de eliberare condiţionată.

Astfel, acesta îşi va petrece sărbătorile de iarnă în spatele gratiilor, informează romaniatv.net.

Mihai Stoica nu a primit niciun răspuns la eliberarea sa înainte de termen, magistraţii hotărând să amâne luarea unei decizii în acest caz, până după Anul Nou. Cererea fostului manager al Stelei va fi judecată pe data de 4 ianuarie. Amintim că joia trecută, Comisia de la Penitenciarul Jilava a stabilit că Mihai Stoica poate fi eliberat condiţionat, după ce a executat un an şi nouă luni din pedeapsa de trei ani şi şase luni, primită în Dosarul Transferurilor. Dosarul său a fost trimis la Judecătoria Sectorului 4, care se va pronunţa în privinţa cererii la începutul anului viitor.

Trei dintre cei opt condamnaţi în Dosarul Transferurilor au fost deja eliberaţi. Astfel, Tribunalul Ilfov a decis pe 4 noiembrie, definitiv, ca fostul internaţional Gheorghe Popescu să fie eliberat condiţionat, după ce a executat un an şi opt luni din pedeapsa de trei ani, o lună şi zece zile, primită în dosarul transferurilor de jucători.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *