Skip to content
Politică

Vezi cât câștigă cel mai bine plătit frizer din lume. Suma, ENORMĂ

Vezi cât câștigă cel mai bine plătit frizer din lume. Suma este ENORMĂ!

Salariul brut al frizerului presedintelui Francois Hollande se apropie de 10.000 de euro pe luna, potrivit editiei de miercuri a saptamanalului satiric Le Canard enchaine, citat de hotnews.ro.

Contractul de munca al lui Olivier B., „frizer personal al sefului statului”, a fost semnat in 16 mai 2012 de directoarea de cabinet a palatului Elysee din acea vreme, Sylvie Hubac, scrie saptamanalul.

Documentul indica faptul ca Olivier B. este „recrutat in calitate de personal contractual (…) pentru durata mandatului prezidential in curs”, continua Le Canard, potrivit caruia contractul „pe cinci ani ii aduce o remuneratie bruta cumulata de 593.700 euro”, respectiv 9.895 euro pe luna.

Aceste sume sunt insotite de „eventuale indemnizatii de locuinta si alte avantaje familiale”, adauga saptamanalul.

Ziarul precizeaza ca Olivier B. trebuie sa fie disponibil la orice moment si il insoteste pe Francois Hollande in majoritatea deplasarilor.

Potrivit Le Canard, articolul 5 din contractul de munca ii impune frizerului „sa pastreze, in timpul si dupa expirarea contractului, secretul cel mai strict legat de activitatea efectuata sau de informatiile pe care le-a primit”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *