Skip to content
Politică

Vezi ce a făcut Barack Obama de Ziua Recunoștinței

" "

De Ziua Recunoștinței, președintele Statelor Untie ale Americii (SUA), Barack Obama s-a ocupat de curcanul primei familii a Americii, a ajutat veteranii, dar și pe cei fără adăpost cu mâncare. Ei au vizitat o biserica din Washington, unde Michelle și mama sa s-au ocupat de verdețuri și de burger, abilitățile lor în bucătărie părând puțin învechite, potrivit b1.ro.

Mai târziu, în discursul său național, președintele a încercat să ofere un discurs care să-i atingă pe cetățeni la suflet și să-i pună pe gânduri cu privire la situația actuală din lume.

" "
" "

„Am fost impresionat de generozitatea americanilor din ultimele săptămâni, care mi-au scris diferite scrisori și e-mailuri, oferind adăpost pentru refugiații care fug de brutalitatea jihadiștilor din Statului Islamic.”, a menționat Obama.

“În 1620, un mic grup de pelerini a venit pe acest continent, ei fiind refugiați care au fugit de persecuția și violența din țara lor natală. Aproape 400 de ani mai tarziu, ne amintim de aceștia în povestea Americii și onorăm bărbații și femeile care i-au ajutat când au avut nevoie”, a spus președintele Barack Obama.

Obama a fost mai milos cu un alt curcan, Abe, care a primit iertarea prezidențială tradițională cu ocazia Zilei Recunoștinței.

„Acest curcan și-a câștigat dreptul să își trăiască confortabil restul vieții”, a spus Obama în cadrul cereminiei din grădinea de la Casa Albă.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *