Skip to content
Politică

Vezi cine a câștigat licitația pentru proiectarea și execuția Pasajului Centura București-Domnești

CNADNR a atribuit contractul pentru proiectarea şi execuţia Pasajului Centura Bucureşti – Domneşti.

Astfel, licitația deschisă de CNADNR a fost câștigată de Asocierea S.C. Straco Grup S.R.L. – S.C. Comnord S.A. – S.C. Specialist Consulting S.R.L., potrivit unui comunicat al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, potrivit romaniatv.net.

Valoarea ofertei câștigătoare este de 91,55 milioane de lei, care include și procentul de diverse și neprevăzute de 10% reprezentând valoarea de 8,12 milioane de lei. Durata contractului este 51 de luni din care 3 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de construcție și 24 luni perioada de notificare a defectelor.

În prezent, procedura de achiziție publică se află în perioada de depunere a unor posibile contestații împotriva rezultatului procedurii, menționează CNADNR.

Compania de drumuri precizează că procedura de achiziție publică pentru atribuirea contractului de achiziție publică care a avut ca obiect „Proiectare și execuție Pasaj Suprateran pe DJ602 Centura București — Domnești” a fost inițiată în data de 18.03.2015, prin publicarea în SEAP a Anunțului de participare nr. 157926.

„Precizăm că realizarea obiectivului va facilita accesul agenților economici și a populației din cartierele rezidențiale din zonă, va fluidiza traficul pe Centura rutieră a Municipiului București care preia volumul mare de trafic preponderent greu ce o tranzitează și traficul general de dezvoltarea periurbană a Capitalei degrevându-se astfel străzile din interiorul municipiului. Prin realizarea unui pasaj denivelat la intersecția dintre DJ 602, respectiv strada Prelungirea Ghencea și Centura rutieră a municipiului București, respectiv linia CF se va mari capacitatea de trafic și siguranța circulației. Pasajul va avea o lungime de 257,49 m”, se mai arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *