Skip to content
Politică

Vezi cine este noul director general interimar al Metrorex

Șeful Direcției Strategie, Planificare, Resurse în cadrul Metrorex, Marin Aldea a preluat atribuțiile funcției de director general interimar al societății, în locul lui Cătălin Homor, care îl înlocuiește pe Narcis Neaga la conducerea Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

Astăzi, 8.12.2015, membrii Adunării Generale a Acționarilor din cadrul SC Metrorex SA au aprobat preluarea atribuțiilor funcției de director general pe o perioadă interimară de către domnul Marin Aldea, director al Direcției Strategie, Planificare, Resurse în cadrul SC Metrorex SA”, potrivit unui comunicat al Metrorex.

Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor Companiei Naționale de Drumuri și Autostrăzi din România (CNADNR) a decis înlocuirea lui Narcis Neaga cu Cătălin Homor la conducerea companiei, ordinul în acest sens fiind semnat marți de ministrul Transporturilor, Dan Costescu.

Potrivit Ministrului Dan Costescuacestuia, la finele lunii octombrie, Corpul de control al ministrului a predat raportul solicitat pentru problemele de pe tronsonul de autostradă Orăștie — Sibiu și altele, raportul fiind înaintat și DNA, care urmează să analizeze și să vadă ce este de natura activității lor și dacă este necesar să fie luate măsuri.

Procurorii DNA au deschis un dosar penal, în care a fost începută urmărirea penală in rem, în legătură cu săvârșirea unor posibile fapte de corupție în construirea autostrăzii Sibiu-Orăștie.

Potrivit unui răspuns al DNA, în acest dosar a fost începută urmărirea penală pentru săvârșirea unor infracțiuni de corupție, infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție și infracțiuni privind fraude cu fonduri europene. Până în prezent, nicio persoană nu a fost pusă sub acuzare, amintește Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *