Skip to content
Sport

Vezi cum arată soția lui Andrei Baciu, propunerea lui Cioloș pentru ministerul Sănătății

Dacian Cioloş a decis să nu îl mai includă în Cabinetul său pe Andrei Baciu, pe care îl propusese pentru postul de Ministru al Sănătăţii, după ce pe internet au apărut controverse datorate pozelor acestuia.

Jurnalista Izabela Pănescu a postat pe blogul său o fotografie în care Andrei Baciu, nominalizat duminică de Dacian Cioloş pentru postul de Ministru al Sănătăţii, apare alături de soţia sa, care stă în dreapta sa şi este îmbrăcată cu o rochie neagră. În cele din urmă, din cauza controverselor apărute în spaţiul public, premierul desemnat l-a restras de pe listă pe tânărul Andrei Baciu.

„Pe Andrei l-am cunoscut la inceputul anului, cand a venit in vizita la noi. A fost coleg de liceu cu sotul meu si nu se mai vazusera de mult timp. Eu am stat deoparte, i-am lasat sa depene amintiri, dar atat cat am interactionat am simtit ca este un medic pasionat de ceea ce face. A doua oara ne-am vazut la nunta noastra. Desi fusese la un congres la Bruxelles si apoi direct la Alba Iulia, la intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului, a venit si la nunta. Este tanarul de langa mine, iar in stanga este sotia lui, Ioana. Amandoi au o alimentatie sanatoasa, iar asta ma bucura mult! In plus, stiu de la sotul meu ca era cel mai bun la volei in Liceul Militar din Alba Iulia 🙂 Dupa liceu nu a ales Academia Militara, cum au facut multi dintre colegii lui, ci a mers la Universitatea de Medicina din Bucuresti. S-a specializat in chirurgie cardiovasculara in Franta, dar s-a intors in Romania, desi sunt sigura ca ar fi putut ramane acolo. Inca o bila alba din partea mea 🙂 Sa mai spun si ca lupta pentru drepturile pacientilor? Este presedintele Asociatiei SOS Drepturile Pacientilor”, a scris Izabela Pănescu pe blogul său.

sotie_andrei_baciu_6100bc39fb

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *