Skip to content
Politică

Vezi cum va fi vremea săptămâna viitoare

Vezi cum va fi vremea săptămâna viitoare!

Astfel, în următoarele zile, în Capitală, cerul va fi variabil, cu înnorări accentuate pe seară, când vor fi averse și descărcări electrice.

În țară, luni, vremea va continua să se încălzească în majoritatea zonelor, dar cu precădere în vestul ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, în special în cursul după-amiezii, local în zonele montane şi submontane şi pe arii mai restrânse în estul şi în sud-estul teritoriului. Vor fi condiţii de grindină.

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade în deltă şi 29 …30 de grade in Câmpia de Vest.

În București, vremea se va menţine uşor mai caldă decât în mod normal în ultima decadă a lunii mai. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în orele serii când vor fi averse şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul a 26 de grade.

Marți, în țară, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat în toate regiunile. Mai ales după orele amiezii, vor fi înnorări şi pe arii extinse averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, izolat chiar vijelii. Poile vor avea şi caracter torenţial, cantităţile de apă vor fi local însemnate şi va cădea grindină.

Temperaturile maxime, în scădere în jumătatea de vest a ţării, se vor încadra între 19 in delta si in Dealurile de Vest şi 27 de grade in sud-est.

În București, vremea va deveni instabilă. Treptat înnorările se vor accentua şi, mai ales începând cu orele serii, se vor semnala averse, ce pot avea caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade.

Miercuri și joi vremea va continua să fie instabilă, cu ploi în majoritatea regiunilor.

Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 25 de grade.

Spre sfârșitul săptămânii ploile se mai răresc, iar vremea va intra într-un proces de încălzire, potrivit b1.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *