Skip to content
Video

Vicepremier PSD, la judecata lui Onțanu: Ar trebui să ne îngrijoreze! EXCLUSIV

Interviurile video PSnews.ro au continuat în această săptămână avându-l ca invitat pe fostul primar al Sectorului 2 din București, Neculai Onțanu.

În acest context, fostul edil a discutat și despre afirmațiile recente ale vicepremierului Paul Stănescu, cele referitoare la forțarea protestatarilor să înțeleagă că PSD-ul a fost ales cu o majoritate de voturi.

Citiți și Paul Stănescu, afirmație șocantă: Dacă protestatarii nu înțeleg, trebuie să-i forțăm să înțeleagă

Concret, Onțanu este de părere că afirmațiile vicepremierului sunt neinspirate, spunând că produc ură și adversitate față de decidenții politici.

„Este o afirmație total neinspirată, ca să nu spun altceva. Mai ales din partea unui lider politic important al PSD-ului. Dacă tot ați pomenit de domnul Paul Stănescu, acum câteva luni de zile, la un post de televiziune, oarecum iritat de faptul că cineva îl întreba de programul de guvernare, că rezultatele nu sunt cele care sunt așteptate, el a dat următorul răspuns: <<Ce vreți voi până la urmă că nu înțeleg? Este pentru prima dată când PSD-ul vine cu un program de guvernare real foarte bine făcut și nici acum nu vă convine?>> Păi atunci noi ce să înțelegem? Că în toți anii care au trecut noi nu am avut practic programe de guvernare și am avut programe propagandistice? Că nimic nu era real în ceea ce privește PSD-ul? Ce garanție avem că acest program de guvernare al PSD-ului este bun? Nu avem nicio garanție. Iar afirmația domnului Paul Stănescu ar trebui să ne îngrijoreze pentru că sădește mai multă ură, mai multă adversitate față de decidenții politici. Eu cred că domnul Paul Stănescu ar trebui să fie mai reținut. Să fie mai reținut în funcție de rezultatele guvernării. Dacă ar fi rezultate ale guvernării foarte bune, sigur, se poate exprima, dar nici într-un caz într-un asemenea fel. Adică să ne bage democrația cu forța în cap?

Protestatarii au dreptul lor să demonstreze, nu? Când organizezi, și PSD-ul a organizat o demonstrație foarte mare, la care au participat foarte mulți oameni, a fost foarte bine. Și a existat un drept democratic, nu? Așa și protestatarii, care sunt în Piața Victoriei, este dreptul lor. Suntem într-o democrație . 

Forțele politice responsabile, liderii politici responsabili trebuie să aibă lucrul acesta zi și noapte în vedere. Să fim într-un cadru democratic, în care fiecare să aibă răspunderea afirmațiilor și răspunderea măsurilor, mai ales când sunt și decid asupra țării, asupra oamenilor”, a spus fostul primar al Sectorului 2.

Puteți urmări secvența de la minutul 08:55 până la minutul 11:40:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *