Skip to content
Politică

Vicepremierul Suediei, în lacrimi. Care este motivul (VIDEO)

Vicepremierul Verzilor din Suedia, Asa Romson, a izbucnit în lacrimi atunci când a anunţat măsurile luate pentru a-i descuraja pe doritorii de azil, într-o măsură care pune capăt reputaţiei ţării de cea mai „primitoare” ţară din lume cu azilanţii.

„E o decizie teribilă”, a anunţat Asa Romson, explicând faptul că a decis să nu demisioneze din guvern pentru că asta nu ar fi făcut decât să înrăutăţească o situaţie deja îngrozitoare.

Primul ministru suedez, Stefan Lofven, a explicat că ţara sa are nevoie de „un respiro” la conferinţa de presă de marţi: „Mă doare că Suedia nu mai este capabilă să accepte azilanţi la nivelul la care o facem astăzi. Pur şi simplu nu mai facem faţă”.

Astfel, de acum refugiaţii -care înainte de criza imigranţilor primeau rezidenţă permanentă- vor primi un permis de şedere temporară. Dreptul de a-şi reuni familia va fi resticţionat, vor fi controlate documentele în transportul public şi controlul la graniţe a fost întărit, precizează realitatea.net.

https://www.youtube.com/watch?v=FZwpCJDp05w

1 comentariu la “Vicepremierul Suediei, în lacrimi. Care este motivul (VIDEO)

  1. Ametitii astia nu puteau sa gindeasca ce se va intimpla. Cica plinge, iti vine greata de atit farieseism. Au dat tembelii astia sperante la sute de mii de oameni,au intors Europa cu susul in jos, au distrus turismul in grecia ,si individa asta plinge. Astia nu sint sanatosi la cap. Ce fel de conducatori sint,daca nu anticipeaza si nu sint constienti de consecintele faptelor lor.Amaritii aia au cheltuit mii de dolari , tarile prin care au trecut,la fel, si acum ii trimit acasa. Astia sint sanatosi. Ar trebui dati in judecata pentru faptele lor.La tribunalul de la Haga.Toti astia care nenorocit atira lume cu promisiunile lor desarte.Hal de conducatori. Traim un timp in care ,la nivelul majoritatii tarilor, in frunte s-au cocotat niste impostori,niste neispraviti care lovesc in soarta a milioane deoameni.La judecata cu ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *