Vicepreşedinta SUA Kamala Harris a insistat sâmbătă pentru realegerea preşedintelui Joe Biden

Kamala-Harris
Sursa foto: Facebook

Vicepreşedinta SUA Kamala Harris a insistat sâmbătă pentru realegerea preşedintelui Joe Biden, la o strângere de fonduri în Massachusetts, în ciuda presiunilor continue din partea colegilor democraţi şi a donatorilor mari, care cer acestuia să se retragă, transmite Reuters.

”Vom câştiga aceste alegeri. Nu va fi uşor, dar suntem un grup de oameni care înţeleg orice lucru important merită efort”, a spus Harris.

În timp ce ea a făcut aluzie la frământările care au cuprins candidatura lui Biden, de la o performanţă slabă în dezbaterea cu Trump de luna trecută, Harris nu s-a referit la solicitările ca Biden să renunţe la cursa electorală din 2024. Strângerea de fonduri a atras 1.000 de oameni şi a strâns peste 2 milioane de dolari, potrivit gazdei sale, organizatorul de nunţi ale celebrităţilor Bryan Rafanelli. Celebrităţi şi cântăreţi, printre care Jennifer Coolidge, Billy Porter şi Darren Criss, urmau să participe. Biden şi consilierii săi de top au promis vineri să-şi continue campania la preşedinţie împotriva candidatului republican Donald Trump, chiar dacă marii donatori au semnalat că nu sunt dispuşi să-şi deschidă carnetele de cecuri decât dacă preşedintele în vârstă de 81 de ani se dă deoparte.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: