Vicepreședinte ANS, Gabriel Toncean, despre lucrurile vitale pentru viitorul sportului românesc

Toncean
Sursa foto: media.pnl.ro

Gabriel Toncean, Vicepreședintele Agenției Naționale pentru Sport, în cadrul unei conferințe de presă, a vorbit despre lucrurile vitale pentru viitorul sportului românesc.

Vicepreședintele Gabriel Toncean a declarat că: „Dacă vrem performanță, e nevoie să construim la vârful Agenției o echipă puternică, profesionistă și sudată – ceea ce și facem, împreună cu Doamna Președintă (Elisabeta Lipă, n. red.) și colegii din Agenție. Abordarea noastră, ca decidenți, trebuie sa fie întotdeauna corectă și transparentă, un principiu pe care îl voi respecta pe întreg parcursul mandatului de Vicepreședint”.

De asemenea, acesta a menționat că: „Personal, am convingerea că toți cei 10 ani de experiență la conducerea Federației Române de Culturism și Fitness – fitnessul este fără doar și poate cel mai popular sport din lume –, precum și performanțele obținute în această calitate, acelea de Campioni Europeni în anii 2022 și 2023, m-au ajutat să înțeleg foarte bine nevoile sportului din România și problemele lui reale.

Sunt un om deschis, voi lucra cu toți cei care susțin și ajută sportul românesc, iar politica mea va fi politica tuturor sportivilor României!”, spune Gabriel Toncean, citat de media.pnl.ro

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL