Skip to content
Politică

Vicepreşedinte Philip Morris, anunț-bombă pentru fumători

www.libertatea.ro

Vicepreşedintele responsabil cu comunicarea publică şi ştiinţifică al Philip Morris International, Moira Gilchrist a făcut un anunț-bombă pentru fumători.

Aceasta a anunțat că dorește să se oprească din a produce țigări clasice, lansând o recomandare către fumători de a folosi alternative mai puțin riscante, precum țigările electronice sau dispozitive care încălzesc tutunul cum este și iQOS.

„Vrem ca, în timp, să renunţăm complet la producţia ţigărilor clasice şi ca fumătorii să folosească produse mai puţin riscante. Pentru că ne dorim ca fumătorii să opteze pentru variante mai puţin periculoase pentru ei. Avem deja drept exemplu Japonia, unde un procent foarte mare de fumători a renunţat la ţigările clasice în favoarea iQOS”, a spus Moira Gilchrist pentru publicatia news.ro.

Informăm că Philip Morris International produce următoarele branduri: L&M, Marlboro, Philip Morris, Chesterfield, Parliament, Virginia Slims, IQOS și Benson & Hedges.

În România, un număr de 120.000 de fumători au trecut produsele din tutun încălzit, precum iQOS.

”În sectorul tutunului, cei mai mulţi sunt de părere că ar trebui să se opteze pentru variante mai puţin periculoase. Tehnologia deja există. Noi suntem preocupaţi de faptul că tinerii nu ar trebui să folosească ţigările clasice absolut deloc. De aceea, noi precizăm toate aceste aspecte în toate reclamele noastre”, adaugă ea.

Moira Gilchrist subliniază că în prezent miliarde de oameni din întreaga lume fumează.

”Este foarte important să le comunicăm fumătorilor că au şi variante mai bune, mai puţin dăunătoare. Nu cerem să ni se permită reclame şi la TV, dar solicităm să le putem comunica fumătorilor că au şi aceste variante, de exemplu ţigările electronice sau produsele din tutun încălzit. Studiile ştiinţifice efectuate arată că acestea din urmă sunt oricând o variantă mai bună decât ţigaretele clasice”, spune ea.

1 comentariu la “Vicepreşedinte Philip Morris, anunț-bombă pentru fumători

  1. Vor sa fie siguri sa scapa de noi si mueim mai repede decat cu tigarile clasice in realitate dispozitivele care incalzesc tutun iti prajesc plămânii de 4 ori mai repede!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *