Skip to content
Politică

Vicepreședinte PNL aruncă bomba. Ce lider al partidului ar fi cel mai bun candidat pentru Primăria Capitalei

" "

În această săptămână și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al Capitalei europarlamentarul Cristian Bușoi. Deși o parte a liderilor partidului și-au anunțat susținerea față de candidatura sa, nu toți îl văd ca fiind cel mai bun reprezentant al partidului.

Vicepreşedintele PNL, deputatul Ioan Bălan, consideră că obiectivul principal al partidului este acela de a câștiga la alegerile locale de anul viitor Primăria Capitalei. Din punctul său de vedere, cel mai bun candidat pentru primăria Bucureștiului ar fi Alina Gorghiu, co-președintele PNL.

" "
" "

„Câştigarea funcţiei de primar general al Capitalei este principalul obiectiv pentru alegerile locale de anul viitor”, a spus vicepreşedintele PNL, potrivit România TV.

„Am văzut că mai multe personalităţi politice şi-au anunţat intenţia de a participa la competiţia internă pentru desemnarea candidatului liberal, dar mie mi se pare că lipseşte un nume extrem de important, cel al Alinei Gorghiu. Am rămas impresionat de forţa mesajului politic pe care îl transmite, precum şi de determinarea cu care abordează alegerile locale. Cred că îndeplineşte toate condiţiile şi are şi profilul de primar general al Capitalei”, a mai spus Ioan Bălan.

Sursa foto: antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *