Skip to content
Politică

Vicepreședinte PNL, revoltat: „Am 100 de vaci în curte și Guvernul îi dă nevesti-mii cupon pentru defavorizați”

Vicepreşedintele PNL Costel Caraş a declarat, astazi, că soţia sa a primit de la Guvernul Ponta un cupon pentru ajutoare din fonduri UE destinate persoanelor defavorizare. Caras are o fermă de 100 de vaci şi încasări anuale de peste 100.000 de lei.

”Ieri, când am ajuns acasă de la fermă, nevastă-mea mi-a pus un cupon pe masă, şi m-am uitat cu atenţie la el. Domnul Ponta şi domnul Daniel Constantin, extrem de ruşinos, îi trimit lui nevastă-mea, care a lucrat puţini ani şi are o pensie sub 4 milioane (lei vechi – n.r.), îi trimit un cupon. Cupon pe care îi transmit că are de ridicat, are de luat nevastă-mea, da? (…) cuponul fiind adresat grupurilor defavorizate. Eu nu ştiu cât de defavorizată e nevastă-mea, probabil că mă are pe mine ca bărbat e un pic defavorizată, trebuie să recunosc lucrul ăsta la felul în care sunt eu… Băi frate, dar nu-i trimiţi tu lui nevastă-mea, mă, cupon, să-i dai făină, zahăr. Sunt în stare să am grijă de ea să-i dau să mănânce. Domnul Ponta şi domnul Daniel Constantin, dar chiar nu vă e ruşine să folosiţi instituţiile statului?”, a spus Caraş, citat de mediafax.ro.

El acuzat repezentanţii Guvernului că doresc să obţină un avantaj electoral din programul european. Caraş a mai declarat că astfel de cupoane vor fi primite de peste 500.000 de persoane. ”În niciun caz nu mă încadrez într-o categorie defavorizată”, a asigurat vicepreşedintele PNL.

De asemenea, el a acuzat Guvernul pentru faptul că a blocat vaccinarea animalelor cu boala limbii albastre chiar dacă fermierii şi-au arătat disponilitatea de a achita valoarea vaccinului din fonduri proprii, în ciuda faptului că există aprobarea Comisiei Europene şi recomandarea consiliului ştiinţific.

1 comentariu la “Vicepreședinte PNL, revoltat: „Am 100 de vaci în curte și Guvernul îi dă nevesti-mii cupon pentru defavorizați”

  1. Idiotul asta basist ,a mai facut un gest ptr. care trebuia arestat cind a varsat in cimp o cisterna de lapte ,cica ca protest ,in loc sa il dea la o cresa sau gradinita sau la cei care nu au ,acum face iar parada .ca de nevasta-sa care are sub 400 lei venit are de la el mai mult ,parca guvernul are evidenta cu venitul sotului sau al copiilor sau al bunicilor sau al fratilor care pot ajuta un defavorizat ,pai atunci cred ca nu ar mai fi prea multi defavorizatica au pe cineva in familie cu venit ,somerii sa nu primesca nimic ca au sotii sau copiii venit ,sau parintii s.a.m.d.E idiot basist.Oricum alimentele se dau dupa alegeri,sint ajutoare de la UE si trebuie date ca vrea sau nu vrea musiu Costel .Sa dea alimentele la un sarac daca are ,dar pe el il intereseaza sa faca politica -penibilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *