Skip to content
Politică

Vicepresedinte PSD: Minciuna lui Iohannis a fost dovedită

Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a declarat înt-un comunicat de presă că „nu au trecut decat cateva zile si minciuna domnului Iohannis, ca nu a fost la Grivco, a fost dovedita”.

„Domnul Iohannis nu a fost probabil la Grivco, asa cum nu a fost nici la Traian Basescu, desi masina sa a fost fotografiata acasa la presedinte. Klaus Werner Iohannis are o problema de caracter. Domnul Iohannis crede ca poate sa se ascunda tot timpul de propriile minciuni, ca nu trebuie sa raspunda la intrebarile tot mai multe pe care le ridica actiunile sale. Klaus Werner Iohannis nu a inteles ca nu ii poate pacali pe romani mintind si ascunzandu-se.

Domnul Iohannis a incercat sa ascunda si discutiile telefonice pe proiecte comune pe care le-a avut cu presedintele, a vrut sa dea uitarii ipostazele in care acestia au fost fotografiati impreuna in 2011 si tot asa. Klaus Werner Iohannis a ajuns sa se incurce insa in propriile minciuni.

Romanii vad din ce in cei mai clar cine este domnul Iohannis. Un om care vrea sa fie un presedinte ca Traian Basescu si care vrea sa isi cladeasca ascensiunea exact ca actualul locatar de la Cotroceni, bazandu-se pe minciuni”, a afirmat Gabriela Firea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *