Skip to content
Politică

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor cere o „schimbare profundă“ la şefia PSD. „Nu mai avem timp de pierdut. Trebuie să schimbăm lucrurile acum“

Realitatea.net

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Carmen Mihălcescu (Moldovan) a afirmat pe Facebook că la conducerea PSD este nevoie de o „schimbare profundă” pentru a câştiga următoarele alegeri şi subliniază că „nu mai avem timp de pierdut”, potrivit adevărul.ro.

„Încredere şi schimbare!

Nu mai avem timp de pierdut. Trebuie să schimbăm lucrurile acum. E nevoie de o schimbare profundă pentru a ne reconstrui legitimitatea, a cuceri noi publicuri şi de a ne redobândi potenţialul de alianţă cu alte partide. E nevoie de o schimbare pentru a castiga urmatoarele alegeri, de fapt. Si pentru asta trebuie să ne asumam urgent intrarea într-un proces de modernizare şi profesionalizare politică alături de partidele socialiste şi social-democrate europene. Ştim ce avem de făcut.

Să nu fim pesimişti. Dacă avem luciditatea şi puterea de a recunoaşte că am greşit, vom şti să găsim calea de a merge mai departe”, a afirmat Carmen Mihălcescu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *