Skip to content
Politică

Vicepreşedintele PNL Dan Motreanu, noul șef al campaniei pentru alegerile prezidenţiale

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Vicepreşedintele PNL Dan Motreanu preia responsabilitatea de şef al campaniei PNL pentru alegerile prezidenţiale, după ce preşedintele partidului, Ludovic Orban, s-a retras din această poziţie, ca urmare a învestirii ca premier, potrivit News.ro.

Noul şef de campanie al PNL pentru alegerile prezidenţiale este vicepreşedintele PNL, Dan Motreanu, care a asumat această responsabilitate, beneficiind de o amplă experienţă în conducerea campaniilor electorale”, precizează PNL.

" "
" "
Liberalii anunţă că preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a luat decizia de a se retrage din funcţia de şef al campaniei PNL pentru alegerile prezidenţiale, urmare a învestirii în funcţia de prim-ministru al României.
De asemenea, prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, învestită în funcţia de vicepremier, s-a retras din echipa de campanie a Preşedintelui Klaus Iohannis.

Misiunea Executivului este aceea de a asigura guvernarea corectă şi competentă a României şi de a soluţiona probleme stringente lăsate în urmă de fosta guvernare, explică liberalii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *