Skip to content
Politică

Vicepreședintele PNL Sector 4, Florin Melciu, puternic semnal de alarmă: Primăriile urmează să fie paralizate și să fie dependente de Guvern!

Bugetul PSD pune la pământ administrația locală după cum susține vicepreședintele PNL Sector 4, Florin Melciu. Concret: acesta este de părere că felul în care Guvernul tratează primarii este alarmant.

„Administrațiile locale au tot mai multe competențe și tot mai multe probleme de rezolvat. Administrațiile locale se chinuie să găsească investitorii, să le ofere condiții și în același timp să gestioneze și problemele zilnice ale comunității. Cu subfinanțare, primăriile urmează să fie paralizaete și să fie dependente de guvern” spune Florin Melciu.

" "
" "

Politicianul adaugă faptul că în Uniunea Europeană administrațiile locale iau între 30 și 60 de procente din bugetul unei țări în vreme ce în România procentul este sub 20%.

„În afară de faptul că PSD nu are bani și apelează la această măsură, în spatele sub-finanțării administrației locale se află și un alt plan măreț gândit de Dragnea și Vâlcov. Condamnații de la PSD doresc să aibă controlul asupra primarilor și președinților de consilii județene din întreaga țară. Ei vor ca de fiecare dată când o primărie nu are bani să-l vadă pe primar cu șapca în mână în fața sediului din Kiseleff și să-l facă să mai jure odată credință partidului și conducătorului iubit” a spus Melciu.

El a mai arătat că 80% din bugetul Bucureștiului a dispărut în lupta pe care Dragnea o dă cu primarul Gabriela Firea.

„Ei se ceartă în PSD și suferă milioane de bucureșteni care rămân fără apă potabilă, nu au căldură sau se uită la metrouri care există numai pe hârtie. RADET plânge prin toate țevile, iar Dragnea a pedepsit-o pe Firea și i-a luat banii pe care oricum ea voia să-i cheltuie pe spectacole și floricele de primăvară” a conchis Melciu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *