Skip to content
Puterea Știrilor Video

Vicepreședintele PSD, Victor Negrescu: Partidul trebuie să se rupă de acel discurs anti-european!

psnews.ro

Invitat marți în studioul Puterea Știrilor, vicepreședintele PSD, Victor Negrescu, a vorbit despre redefinirea PSD ca partid pro-european, subliniind faptul că formațiunea politică la conducerea căreia este Viorica Dăncilă trebuie ”să se rupă de discursul anti-european”.

Mai mult, Negrescu atrage atenția că este nevoie de o mai mare asumare în ceea ce înseamnă viziunea de stânga a PSD.

„Partidul Social Democrat trebuie să se redefinească, într-adevăr, ca un partid pro-european. Un partid care militează pentru parcursul european al României. Să se rupă de acel discurs (n.r- anti-european). Eu aș vrea să existe o recalibrare a mesajului nostru. Pot recunoaște că au existat carențe în trecut despre care am vorbit fără niciun fel de echivoc, inclusiv prin mesajul dat la plecarea din Guvern. Trebuie să revenim la acest tip de mesaj pro-european, dar de asemenea, să fim mai asumați în ceea ce înseamnă viziunea de stânga a PSD.

Să explicăm de ce mărim salariile și pensiile, să venim cu politici social coerente, să mizăm pe dezvoltarea reală, inclusiv prin investiții în infrastructură. Sunt o serie de măsuri propuse în Programul Politic votat la ultimul Congres, care trebuie să definească linia ideologică și politică a partidului. Fără ea pierdem din coerență. Oamenii sunt social-democrați, dar trebuie să arătăm și noi a partid social-democrat”, a declarat Victor Negrescu la Puterea Știrilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *