Skip to content
Coronavirus

Vicepreşedintele Tribunalului Brăila, izolat la domiciliu după ce a călătorit în Italia. Magistratul a apucat să meargă două zile la serviciu

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Vicepreşedintele Tribunalului Brăila, judecătorul Daniela Vicol, este izolat la domiciliu după ce a călătorit în Italia, izolarea realizându-se însă după două zile în care magistratul s-a aflat la serviciu. Tot la Brăila, o persoană a fost amendată cu 10.000 de lei pentru că nu ar fi respectat regulile de izolare la domiciliu.

Judecătorul Daniela Vicol este izolată în casă, după ce a fost în Italia, însă izolarea s-a făcut după două zile în care magistratul a fost la serviciu, la Tribunalul Brăila.

" "
" "

La acest moment, Daniela Vicol nu prezintă niciun simptom de boală, medicii din cadrul DSP ţinând legătura permanent cu ea.

În zilele de 21 şi 24 februarie (perioada vineri – luni – n.r.), d-na judecător Daniela Vicol a fost în concediu de odihnă. În zilele de 25 şi 26 februarie (marţi şi miercuri – n.r.), aceasta a fost la serviciu. Pe data de 27 februarie, d-na judecător a anunţat că a fost contactată de la Direcţia de Sănătate Publică Brăila şi i s-a spus să rămână în izolare la domiciliu, informând conducerea Tribunalului Brăila cu privire la acest aspect”, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Brăila, Georgiana Streche.

Tot la Brăila, o persoană a fost amendată cu 10.000 de lei pentru că nu a respectat regulile de izolare la domiciliu, scrie news.ro.

În judeţul Brăila, sunt izolaţi la domiciliu în acest moment 129 de oameni. Deocamdată, la Brăila nu există niciun caz de carantină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *