Brașov: Viceprimarul, anunțat că biroul său va fi mutat în cimitir: „Nu mă sperie acest lucru!“

Sebastian Rusu
Sursa foto: Captura Video/ Youtube

Primarul USR al Brașovului, Allen Coliban, a decis să mute biroul viceprimarului liberal Sebastian Rusu în Cimitirul Municipal al orașului. Viceprimarul spune că locul din care lucrează pentru brașoveni nu este atât de important și că își va putea face treaba, indiferent unde ar avea biroul.

Sebastian Mihai Rusu, viceprimarul liberal al Brașovului, a primit pe 8 noiembrie un e-mail din partea edilului șef, Allen Coliban (USR) prin care era anunțat că biroul său va fi mutat în altă parte. Astfel, începând de vineri, 10 noiembrie 2023, biroul viceprimarului nu va mai fi în sediul Primăriei Brașov, ci la Cimitirul Municipal, aflat în cartierul Bartolomeu de la periferia orașului. Potrivit lui Rusu, înștiințarea a venit de pe adresa primarului Allen Coliban, transmite adevarul.ro

 

„Eu aștept un act oficial, după care voi vedea ce am de făcut, dar nu mă deranjează acest lucru, nu mă sperie, nu am nicio problemă. Nu cred că este atât de important unde avem biroul, contează modul în care este făcut și dacă prin asta se vrea a fi o umilire sau o jignire la adresa mea, a familiei mele și așa mai departe”, a precizat Sebastian Rusu.

 

Viceprimarul liberal Sebastian Rusu spune că așteaptă o decizie de primar pentru a ști ce va face în continuare.

 

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: