Viceprimarul Braşovului, Sebastian Rusu, reclamă că şi-a găsit biroul din Primărie sigilat

Sebastian Rusu

Viceprimarul municipiului Braşov, Sebastian Rusu, preşedinte al organizaţiei municipale PNL Braşov, a constatat, marţi, că biroul său din sediul Primăriei Braşov, situată pe Bulevardul Eroilor din municipiu, a fost sigilat, după ce, în urmă cu o săptămână, fusese anunţat că a primit atribuţii legate de funcţionarea unui cimitir şi că va primi un birou în cimitir. Rusu a contestat actul emis de primarul Allen Coliban privind respectivele atribuţii, a rupt sigiliul pe care îl consideră aplicat în mod nelegal şi anunţă că este dispus să se adreseze instanţei de contencios administrativ cu privire la situaţia creată.

„Astăzi, când am venit la birou, am găsit un sigiliu pe uşă. Motivul îl reprezintă un e-mail trimis de domnul primar când era în delegaţie sau concediu în Barcelona o săptămână, că nu ştiu ce delegaţie ţine o săptămână, şi mi-a dat un e-mail prin care spunea că trebuie să mă mut la cimitir, pentru că mi-a amenajat acolo un birou. Am primit acel e-mail de Sfinţii Mihail şi Gavriil, de ziua mea de nume, o sărbătoare mare a creştinătăţii, iar sigiliul l-am găsit astăzi, tot într-o zi de mare sărbătoare Intrarea Maicii Domnului în biserică, semn că domnul Coliban are o dorinţă extraordinară de a face rău şi nelegalităţi în zile de sărbătoare”, a declarat, marţi, pentru News.ro, viceprimarul Sebastian Rusu.
Acesta a explicat că în e-mailul primit de la primarul Allen Coliban se arăta că i-au fost delegate atribuţii legate de cimitir şi, pentru a-şi îndeplini mai bine aceste atribuţii, va primi un birou acolo.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: